Tuesday 25 January 2011

Abu Dhabi, baby!

Hallooooo alle saman! Still alive!

Endeleg er vi i gong. Vi reiste i gaar fraa Oslo til Frankfurt, der vi tilbragte 6 timar paa flyplassen med aa trene sittemuskelen, kaare quizmaster (eine kleine Trude) (no blei forresten Brita litt smaasnurt fordi ho vann ein anna quiz), ta skyline og anna nyttig fjas. Anyway, flyturen til Abu Dhabi var cool, lang ("som Julia", paapeikar Trude), litt lynete, litt tordnete, og litt roeff landing. Men det var kos! Anders flyr for sine foerste gongar paa denne turen, saa han er veldig engasjert og opptatt av flymotor, fart, temp.,akselerasjon, om det er mogleg aa henge etter ei flyvinge, og flytype. "Flyturane e altfor korte," seier Anders, men det gaar bra, for no har vi ein 16-timars flytur foran oss til sjoelvaste Brisbane!

Ellers saa henge vi med oljesjeikane her i Abu Dhabi, og det syns Linn var litt kultursjokk. "Daa maa du smoere deg med kultursjokkolje framover, viss du syns det her var kultursjokk!" seier Trude.

Saa daa stikker vi paa apoteket og kjoeper kultursjokkolje! Snakkast fraa Brisbane, folkens!

5 comments:

  1. omg omg omg! kjeeeenne eg grine litt! kos dåke mykket, seriøst..

    <3

    - Ingrid, eine og aleine

    ReplyDelete
  2. OMG OMG OMG! Kjenne eg og grine litt!
    Kose dåke masse og vær forsiktige!:) <3

    TA MASSE BILDE:)

    - Stor klem fra Ida:)

    ReplyDelete
  3. God tur vidare til dokke alle! ikkje dø, ikkje bli for solbrente og kos dokke masse:)

    ( ver snill og gji ein klem til brita frå meg, anders!)

    ReplyDelete
  4. Gleder meg til å høyre frp doke når de er kommen til Australia.. Kjekt å høyre de har det fint,, og at stemningen er toppers.. Kultursjokkolje :-)) Den er nok veldig bra :-)) Klem frå ei av mødrene (Julia si)

    ReplyDelete
  5. Venter spent <3 <3 <3

    ReplyDelete